perjantai 4. toukokuuta 2012

Kirjailuja ja toinen nukkekotiblogi

 
Tällä viikolla olen puuhastellut ristipistojen ja kirjonnan parissa. Valilaan on valmistunut muutamia tekstiilejä, ja samoin toiseen nukkekotiini Arkelaan. Ristipistoja olen tehnyt lapsesta saakka, mutta kirjontaa aloittelen vasta nyt, hyvin yksinkertaisilla pistoilla. Tuon tyynyn kangas oli aika haasteellista, sillä se on hyvin ohutta nenäliinakangasta. Seuraavaksi kokeilen paksumpaa kangasta ja hieman erilaisia pistoja. Marialla on aivan ihania kirjontatöitä ja -ideoita, niitä olen katsellut ihastellen :)


Olohuoneen pöytäliina on samaista nenäliinakangasta, kuin tyynykin.


Seuraavaksi haaveilen tekeväni jonkin uusimman Cross Stich Collection-lehden eläinhahmoista lastenhuoneen suureksi tauluksi. 


Villa Valilan olohuoneeseen on valmistunut myös kolmen taulun sarja. Olen yrittänyt keksiä, kuinka roskaa voi hyödyntää nukkekotiharrastuksessa, ja keksin tehdä munankennosta taulunkehykset. Maalasin ne akryylimaalilla. Punottu koirankori on ostettu netistä, se on kotimaista käsityötä.


Lopuksi haluaisin toivottaa Sinulle lukijani ihanaa viikonloppua ja
kutsua Sinut vierailemaan uunituoreeseen toiseen blogiini, nukkekoti Arkelaan! Siellä ollaankin sitten ihan erilaisissa värikkäissä tunnelmissa, toivottavasti viihdyt sielläkin :)


12 kommenttia:

  1. Wau, mitä kirjailu töitä!! Aivan upeita! Ja taulut myös!

    VastaaPoista
  2. Your embroidery is gorgeous JohannaMaria.
    Both the cushion and the table cloth are beautifully made!!
    hugs
    Vicky xxxx

    VastaaPoista
  3. Ompas hienoja! Itse en osaa kirjontaa, ristipistoja..virkkausta,neulontaa. Oikeastaan mitään mihin liittyy lanka! ;D Taulut ovat todella hieno idea hyödyntää jatkuvasti tarjolla olevaa materiaalia. :)

    VastaaPoista
  4. Onpa hienoja! Pitääkin käydä kurkkaamassa myös Arkelan puolelle ;) löysin muuten lehdestä pari multasäkin kuvaa ja aion kokeilla säkkien tekoa, se oli niin kiva idea ;)

    VastaaPoista
  5. Blogissani sulle taas jotain... :)

    VastaaPoista
  6. Kaunista työtä ovat tyynysi. Itsekin ajatellut, että liinavaatteita voisi tehdä jossain välissä, mutta on tosi haasteellista tehdä minikoossa jotain kirjailuja tai esim. pitsiä virkata.
    Kiitos, kun tulit mukaan Ainukan kesätuunaukseen. Laitatko sähköpostiini (einontytar@suomi24.fi) osoitteesi, niin vaihtohommat sujuvat sutjakasti ja pääsen sitten sähköpostitse tiedottamaan vaihtosysteemistä sun muista.
    Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
  7. Kauniita kirjontajuttuja. Mullakin on menossa ristipistojuttu, etenee aika kivaa vauhtia nyt kun on pikiä valoisia päiviä. Tuo taulujuttu munakennoita on kiva idea!

    VastaaPoista
  8. thank you for your visit and your comment! I'm happy to find new beautiful blog like yours!
    Luisa

    VastaaPoista
  9. Hi:) beautiful blog, you made sweet things.
    Hugs
    Magda

    VastaaPoista
  10. Munakenno taulun kehykset loistava idea !

    VastaaPoista
  11. Damaica - Titanium Artworks | Titianium Arts
    Titanium Artworks. Tetrian's titanium bike frame Museum of titanium exhaust tips Contemporary Art man titanium bracelet has titanium engagement rings for her been creating artworks in Tiviana, the Damaica Museum blue titanium cerakote of Contemporary Art and Design.

    VastaaPoista